Consult

Om tot een juist behandelplan te komen werk ik met met de volgende onderzoeksmethoden:

  • De anamnese, daardoor kom ik te weten wat je klachten, symptomen en wensen zijn. De diverse symptomen kunnen o.a. op bepaalde tekorten in je lichaam wijzen.
  • Als je uitslagen hebt van eerder gedane reguliere onderzoeken dan is het fijn, vooral bij de eerste consult, om de desbetreffende uitslagen samen met je evt. medicijnen en andere dingen die je inneemt, mee te nemen. Laboratoriumtesten worden helaas meestal door je verzekeringsmaatschappij niet vergoed als deze door een therapeut zijn aangevraagd.
  • Laboratorium darmflora onderzoek
  • Verder werk ik altijd met gevalideerde testen in de vorm van vragenlijsten, zoals de Bravermantest.
  • Om de zuurtegraad van je lichaam te bepalen, word je urine getest.
  • Verder beschik ik over test en behandelapparatuur, de CoRe inergetix en de NLS Bioplasm.

Ondersteunende Orthomoleculaire Middelen

Als aanvulling op de behandeling kan het nodig zijn ondersteunende middelen in te zetten, zoals: orthomoleculaire middelen, fyto therapeutische en oligo middelen, bloesemremedies en/of enkelvoudige homeopatische middelen.

Worden Natuurgeneeskundige Behandelingen Vergoed?

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging LVNT, in het bezit ben van een diploma medische en psychosociale basiskennis volgens de PLATO eisen, worden via het aanvullende pakket van veel zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Om misverstanden te voorkomen kun je dit navragen bij je eigen zorgverzekeraar. Ook op de website van het LVNT is, onder het kopje zorgverzekeraars, een lijst te downloaden.

De behandeling kan naast of als aanvulling op een reguliere behandeling. In geval van duidelijk veranderde ziektebeelden wordt er altijd geadviseerd een arts te raadplegen.

Bij verhindering dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij niet op tijd melden van de verhindering worden de behandelingskosten in rekening gebracht.

Tarieven Consult
Consult van 30 minuten €45,-
Consult van 60 - 90 minuten €90,-