CoRe Inergetix

De CoRe Inergetix is een geavanceerd systeem waarmee men zowel op energetisch als op informationeel niveau kan testen en behandelen.

Bio-resonantie

De CoRe Inergetix is een computergestuurd test- en behandelapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse fysicus en therapeut Kiran Schmidt.

Alles dat leeft, dus ook de mens bestaat uit energie en een ieder heeft een eigen energiefrequentie. Ieder weefsel, maar iedere cel heeft zo ook zijn eigen frequenties. De afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Een ziekte begint met een disharmonie in de frequenties en is daardoor door het apparaat al in een zeer vroeg stadium te herkennen.

Energiefrequenties zijn onzichtbare trillingen, die wij uitzenden zoals de signalen van de radio, tv, wifi enzevoorts. Zoals je een radio op een bepaalde zender kunt afstemmen, kan de CoRe Inergetix op een bepaalde totale mens, maar ook op een bepaalde klacht afgestemd worden.

Het bijzondere aan dit systeem is dat het een open systeem is. Iedere behandelaar kan zijn eigen programma's invoeren. Ik hou me bijvoorbeeld o.a. veel bezig met voeding en spijsvertering in combinatie met emoties, daarvoor heb ik speciale testprogramma's ontwikkeld en aan de standaard programma's toegevoegd.

De CoRe Inergetix is het meest complete systeem om met behulp van energie, geluid, magnetisch, elektrisch en licht te behandelen.
Het apparaat is dan ook een bijzonder mooie aanvulling op mijn andere behandelmethoden.