Route

Praktijk de Vecht, de praktijk voor natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie (PNI) kan via de onderstaande routes worden bereikt:

Vanuit Amsterdam en Utrecht-west (A2)

Volg de snelweg Amsterdam-Utrecht (A2). Neem afslag 6 Maarssen (N230). Volg daarna de borden Maarssen-dorp/Oud-Zuilen en daarna richting Oud-Zuilen. Na deze afslag bij de eerste rotonde linksaf, ANWB bord "Opbuuren Park". De weg maakt meteen een scherpe bocht naar links en er wordt aangegeven dat u zich op een doodlopende weg bevindt. Bij de splitsing in de weg, rechts aanhouden. Na ongeveer 200 m zie je aan de linkerkant een parkeerplaats voor 3 auto's, meteen daarna het eerste huis rechts is nr. 65.

Vanuit 't Gooi en Utrecht-oost (A27)

Volg de snelweg Hilversum-Utrecht (A27). Neem afslag 31 Maarssen (N230). Volg daarna de borden Maarssen-dorp/Oud-Zuilen en daarna richting Oud-Zuilen. Na deze afslag bij de eerste rotonde linksaf, ANWB bord "Opbuuren Park". De weg maakt meteen een scherpe bocht naar links en er wordt aangegeven dat u zich op een doodlopende weg bevindt. Bij de splitsing in de weg, rechts aanhouden. Na ongeveer 200 m zie je aan de linkerkant een parkeerplaats voor 3 auto's, meteen daarna het eerste huis rechts is nr. 65.

Fiets vanuit Utrecht

Vertrek vanaf de rotonde op de Burgemeester Norbruislaan.
Volg richting Maarssen via de Burgemeester Norbruislaan. Neem na het bord Maarssen de eerste afslag op de rotonde , ANWB bord Opbuuren park en ga linksaf de Daalseweg op. Bij de splitsing in de weg, rechts aanhouden. Na ongeveer 200 m zie je aan de linkerkant een parkeerplaats voor 3 auto's, meteen daarna het eerste huis rechts is nr. 65.

Let goed op de borden en volg de op deze pagina gegeven aanwijzingen, een navigatiesysteem zal je in de meeste gevallen naar een verkeerde locatie sturen.