NEI en D-linking

Veel problemen in ons lichaam ontstaan door vastzittende, blokkerende emoties. Dat kan een van de redenen zij waarom jij emotioneel niet lekker in je vel zit, of dat je op bepaalde situaties altijd wat anders, dan dat jij van jezelf verwacht, reageert.

Met de methode NEI (Neuro-Emotionele Integratie) worden oude onverwerkte emoties verwerkt, zonder dat daar een herbeleving voor nodig is.
Het proces geeft verrassende inzichten en is geschikt voor iedereen op elke leeftijd.

NEI werkt zo snel dat mensen al binnen enkele sessies goede resultaten en veranderingen merken. Dat komt omdat de echte oorzaak achter de klachten wordt aangepakt en niet alleen het symptoom.

Het doel van NEI is, te komen tot inzicht en begrip van het waarom wij een bepaalde reactie hebben op sommige emotie en of situaties. Door deze bewustwording gaan wij onbewust ons gedrag en gevoel positief veranderen.


NEI toepasbaar bij

Gedragsproblemen, concentratiestoornissen, allerlei angsten zoals faalangst en examenvrees, onbegrepen boosheid, bedplassen, emotionele uitbarstingen, emotionele disbalans, nervositeit, slaapproblemen, het vastzitten in bepaalde patronen, te hoge werkdruk, burn-out, intoleranties en allergieën


D-Linking

Deze methode is een mooie aanvulling op de NEI. Bij d- linking gaat het erom dat men zich losmaakt van o.a. andere personen en of gebeurtenissen.

Het blijkt dat er energetische banden tussen jou en andere mensen en of gebeurtenissen kunnen zijn. Veel banden zijn positief, maar er zijn ook veel negatieve of belastende banden. Meestal heb je niet in de gaten, dat deze banden, je in het dagelijks leven belemmeren.
Met behulp van d-linking kan ik bij jou de negatieve banden verbreken, zodat zij geen invloed meer op je leven kunnen hebben. Negatieve energetische banden lijden nl. vaak tot onnodig lijden, vermoeidheid en mogelijk tot ziekte